Vi har renoverat huset!

Hallå och varmt, varmt välkomna. Vet ni vad, jag blir så glad att just du vill läsa i min blogg! Jag har ju som vana att sitta en liten stund på morgonen och en liten stund på kvällen och skriva om både ditten och datten och igår berättade jag om en nyöppnad bensinstation och idag ska det handla en byggfirma i Lysekil som jag tror att väldigt många av er gärna skulle vilja anlita när ni förstår hur duktiga de hantverkare är som arbetar där på Lysekil Södra Hamnens Byggservice (LSB AB). Det var inte utan en viss oro som min man och jag skulle ta itu med renoveringen av vårt hus. Vi bestämde oss för att ta det viktigaste först, nämligen att byta ut taket för det läckte in. Varken jag eller min gubbe var särskilt bevandrade i vilka bra och kvalitativa byggföretag i Lysekil som finns. Vi hade mest sett på fuskbyggarna på teven och det gjorde ju oss inte precis lugnare! 

 

Fördelen med att bo på en mindre ort det är att allt som händer och sker avhandlas i den lokala matvarubutiken, på bensinstationen med flera platser och det mesta av nyhetsvärde når bygdens invånare i raketfart. Strax efter att jag berättat för några om att jag sökte ett byggföretag i Lysekil, började flera, oberoende av varandra personer, att tala sig så varmt om LSB AB. Det är väldigt många här i Lysekil som anlitat sig av deras tjänster och som rekommenderade även oss att göra så. Det ska jag säga till er mina finaste vänner, det var ett riktigt klokt beslut. Vi är verkligen supernöjda med det flådiga resultatet! Det känns så bra att få berätta om det här för er, särskilt till er som är i behov av ett byggföretag i Lysekil med omnejd!