Trimning och spa för hunden

Nu ska lilla Daisy trimmas. Daisy är min hund och min bästa vän och hon har en päls som ofta tovar ihop sig och behöver därför trimmas i alla fall var tredje månad. Det finns ett hundtrim i Borås dit jag går med Daisy och det är ett hundtrim som heter inget mindre än Lolys Hundtrim.  

 

Nu gör jag allt för min hund och precis som människor går iväg på spa så tycker jag nog allt att även människans bästa vän är värd att få bli bortskämd med en spabehandling. Nu är det så bra så att Lolys Hundtrim är så mycket ner än bara ett hundtrim i Borås. Det är också ett spa som erbjuder schamponering med kvalitetsprodukter och varför inte avrunda spabehandlingen med lite manikyr och pedikyr? Kloklippning med andra ord. Jag tycker mycket om Lolita Lukacic som äger och driver det här företaget för hon älskar hundar och är verkligen rätt kvinna på rätt plats. Därför tycker jag att det är roligt att få skriva det här inlägget för att berätta för er som har en hund att detta hundtrim i Borås finns, och att det är ett hundtrim som jag tycker mycket bra om. Det är väldigt många hundar som behöver trimmas så det är bra att det finns ett förtag som Lolys Huntrim att vända sig till. Lolita Lukacic har även kompetensen att klippa hundar i rasstandard vilket så klart är lite mer avancerat än bara en vanlig trimning. Många hundar avskyr kloklippning. Lolita är mycket erfaren och effektiv när det gäller att klippa klor så även den mest besvärliga hunden kan hon klippa klorna på.