Tankreds Byggservice AB

God morgon på er alla mina läsare och välkomna till bloggen! Jag hoppas att ni alla haft en fin helg och att ni har längtat efter att få komma hit in till bloggen för att få läsa denna veckans allra första inlägg! Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle renovera köket, och jag hoppas min berättelse kan vara till nytta för er om ni är i behöver anlita ett byggföretag i Norrköping. Det är ett företag som heter Tankreds Byggservice AB som har varit här. 

 

Det känns fint att kunna få tipsa er läsare om just det här företaget, för året runt finns det alltid ett stort sug efter att renovera, bygga till eller bygga om. Vissa av er är säkerligen väldigt duktiga själva på att göra både ett och annat, men när det gäller sin köksrenovering gör man bäst i att överlämna detta åt proffsen! Det är dumt att ge sig på det här själv, därför att det lätt blir fel och då kan det bli stora konsekvenser. Orsaken till att jag valde att anlita detta byggföretag i Norrköping är för att jag har en granne som anlitat Tankreds Byggservice AB före mig och fått en altan byggd, och det blev riktigt bra. Det jag fick höra om det här företaget var enbart positivt, så det kändes helt tryggt att välja dem när det var min tur att renovera köket. Jag tror inget annat utan att ni kommer att bli riktigt nöjda om ni väljer att anlita Tankreds Byggservice AB. Det här är ett byggföretag i Norrköping som åtar sig alla typer av uppdrag och deras kunder kan vara allt ifrån villaägare till företag inom den offentliga sektorn.